Responsief webontwerp

a

Responsief webontwerp

Bij het maken van uw website is het design erg belangrijk. Hierbij komt dan ook de term responsive web design kijken. Deze term is erg belangrijk voor uw website, en zullen wij uitleggen. Doordat tegenwoordig websites worden bekeken vanaf veel verschillende apparaten is het belangrijk om verschillende soorten schermformaten te bieden. Een bezoeker op de iphone wilt natuurlijk de gegevens anders zien dan iemand op een laptop. Naast het geven en bieden van verschillende schermformaten kunt u ook op verschillende manieren behoeftes invullen op de websites door verschillende soorten context te gebruiken. Een bezoeker op een kleine smartphone wilt misschien snel wat informatie opzoeken, en voor deze persoon is het lastig om grote stukken tekst door te spitten. Door dan ook deze ruimte beter in te delen zal er een betere ervaring ontstaan voor de bezoeker. Een goede website is dus erg belangrijk. Wij raden u dan ook aan om door een professioneel bedrijf uw website te laten maken, en deze ook SEO te optimaliseren.

CMS
CMS is een afkorting die staat voor Content Management System. Dit is dan ook een systeem dat achter de website zit. Door dit systeem is het eenvoudig om de website aan te passen. Het aanpassen van bijvoorbeeld de tekst, verschillende soorten kopjes, en ook contact gegevens gaan hierdoor zeer eenvoudig. Het voordeel van dit systeem is dat er geen technische kennis nodig is om de inhoud van de website aan te passen. Doordat namelijk de techniek die normaal nodig is voor het bewerken, word losgekoppeld, hoeft u alleen maar de tekst zelf aan te passen. Hierdoor is het niet meer nodig om verschillende opmaak codes per se te weten en ook alle html codes hoeft u niet uit het hoofd te weten. Er zijn dan ook verschillende CMS. zo kunt u kiezen voor een CMS voor webshops, maar ook voor web winkels en grote digitale websites, kunt u kiezen voor een speciale CMS.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie