E-Mail marketing

E-Mail marketing

Bezoekers naar uw website brengen gaat dan ook een stuk makkelijker door gebruik te maken van de zogenaamde e-mail marketing. Wanneer een bezoeker namelijk op de e-mail lijst staat ontvangt hij leuke aanbiedingen en acties. Uit onderzoek blijkt dat door deze e-mail marketing de sales flink stijgen. Op het moment dat een klant een aankoop op uw website zit zijn e-mail in het mail systeem. Vervolgens mag een bedrijf zo veel mails sturen als zij willen, maar wel moet er altijd de mogelijkheid aan de klant worden gegeven om zich uit te
schrijven van de mail lijst.

Het is dus belangrijk om de e-mail van (mogelijke) klanten in te schrijven zodat u hen aanbiedingen kunt versturen. Veel websites kiezen er dan ook voor om een aanbieding te hebben zoals; “Na het inschrijven op de nieuwsbrief ontvangt u een kortingscode van 5 euro”. Dit soort lokkertjes zijn dan ook een perfect middel om klanten zich te laten binden aan uw bedrijf, door middel van het e-mail adres.

Automatisering

Met automatisering word bedoeld het volledig bewerken en onderhouden van de ICT van uw bedrijf. Aangezien dit dan ook moet blijven geburen voor een langere periode spreken we van een automatiserings- proces. Dit proces betekent niks anders dan het ontwikkelen van uw website. Een automatisering bedrijf, vaak een webdesign, helpt natuurlijk ten eerste met het ontwikkelen van uw website. Wat wilt u graag zien op uw website, hoeveel woorden mag het zijn, welke content moet er in staan, etc. Maar ook de webhosting word vaak gedaan door dit soort bedrijven. U heeft het waarschijnlijk al druk zat met andere functies van uw bedrijf. Verder zorgt een automatisering webdesign bedrijf er ook voor dat er een online backup word gemaakt van alle gegevens. Deze gegevens zijn dan ook altijd beschikbaar, en ook bij een storting zijn ze opvraagbaar. Tot slot kunt u ook een goede spamfiltering en ssl certificaten krijgen van een automatisering webdesign bedrijf.

Geen reactie's

Geef een reactie